Sunshine-Shoot 2016 (4de editie)

De Sunshine-shoots: uitgebreide fotoshoots in het Amersfoortse bos, dé manier om je portfolio uit te breiden met schitterende foto's! Net als voorgaande edities organiseer ik dit foto-evenement op 3 dagen, zodat je zelf kunt kiezen welke dag het beste uitkomt. Wacht dus niet te lang met aanmelden als het je leuk lijkt om in een prachtige natuurlijke omgeving gefotografeerd te worden! Vol = vol!

We gaan shooten in verschillende stijlen. De moodboards, waarop je kunt zien wat we precies gaan doen die dag, worden van tevoren verspreid onder de deelnemende modellen.

Als je interesse hebt, kun je je alvast aanmelden door op de link hieronder te klikken en het formulier volledig in te vullen.
Wees er op tijd bij: aanmeldingen worden op volgorde van datum aangenomen en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol!
Aanmelden is mogelijk voor alle leeftijden. Modellen onder 18 jaar zijn alleen welkom met schriftelijke toestemming en onder begeleiding van (één van) de ouders.

Ja, ik heb interesse om deel te nemen als model aan de Sunshine-Shoot 2016 (4de editie) .

Belangrijkste informatie:
Datum: donderdag 18, vrijdag 19 en vrijdag 26 augustus
Tijd: Nog onbekend
Deze informatie ontvang je direct na je aanmelding. Je voorkeur doorgeven kan!
Kosten: € 60,- (all-in)
Locatie: Bos, regio Amersfoort
De exacte informatie ontvang je direct na je aanmelding.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met daarin alle praktische informatie zoals de exacte locatie, tijden, planning/tijden, moodboards en tips over je kleding.